Mijn naam is Nathalie van der Voort en ik ben de oprichtster van Amichi Consultancy.

Organisaties zijn voor mij continue veranderende netwerken die zich steeds aanpassen aan de externe omgeving en gevormd worden door de samenstelling van de groep mensen die er werkt. Het faciliteren van en bijdragen aan duurzame organisatie-ontwikkeling heeft mijn passie en hier zet ik me graag voor in! Ik ben een eigen bedrijf gestart, omdat ik ondernemend, creatief, nieuwsgierig ben en graag deel; m’n energie, kennis, vermogen verbindingen aan te gaan en resultaten te boeken.

Mijn brede achtergrond in projectmanagement, leiding geven, organisatie-advies, trainingen/coaching in de non-profit en profit maakt dat ik breed inzetbaar ben.

Ik bekijk organisaties door zowel een antropologische als een bedrijfskundige bril en dat zie je terug in mijn manier van werken en mijn vermogen me snel in te leven in de opdracht en de organisatie.

Als je mij inhuurt dan zal je opvallen dat ik een goede projectleider ben met zowel oog voor het proces als het resultaat. Als persoon ben ik vriendelijk, authentiek, vrolijk, stressbestendig, nieuwsgierig, innovatief, creatief, resultaatgericht en breng veel positieve energie met me mee die besmettelijk is. Ik ben scherp in de analyse en het ontrafelen van complexe inhoudelijke en relationele vraagstukken en kom met adviezen en suggesties voor oplossingen die ik, indien gewenst, ook kan uitvoeren. Daarnaast ben ik een snelle  denker en houd het graag praktisch. Ik praat makkelijk voor grote groepen en maak snel contact met mensen binnen alle lagen van organisaties. Mijn rapporten zijn kernachtig, resultaatgericht en helder geschreven.